Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výrazné letní rtěnky

By 23.7.15


Výrazné rtěnky mě za poslední rok docela chytly. Vždy jsem kladla větší důraz na kouřové líčení očí a nude rty, poslední dobou se to u mě ale docela obrátilo. Nyní upřednostňuji linky, nebo nenápadný stín, popřípadě přirozené kouřovky a výraznější rtěnku. Jednak je to na léto praktičtější, nezabírá mi líčení tolik času, a navíc je výrazná rtěnka sama o sobě pěkným doplňkem. 



Poslední dobou nosím nejraději rtěnky od Catrice (140 a 270), Rimmelu (070 Airy fairy, 120 Cutting edge), Lorealu (S 100), Maybelline (500 Diva red) a YSL (19 Fuchsia in rage). Úplně nejoblíbenější z výše jmenovaných je nude růžová od Rimmelu a malinová od Catrice, ty teď nosím nejvíc. Hlavně proto, že jdou úplně ke všemu. 


Odstín Diva red (první zprava na fotce) je pro mě ideální rudou rtěnkou, která "nežlutí" zuby a je hodně hydratační. Dobře se nanáší a vydrží přibližně 2 hodiny. Růžová nude rtěnka od Rimmelu je vyloženě mojí barvou rtů, takže vypadá velmi přirozeně. Taková ideální klasika na celý den. Třetí zleva je Cutting edge výrazná studená burgundy rtěnka, která má skvělý matný finish, tahle dá v pohodě 4 hodinky. Je sušší a matná. Pro mé rty ideální. 


Fuchsia in rage od YSL je nádherná fuchsiová barva. Na fotce vypadá, že je do fialova, ale zdání klame, skutečně je nádherná, sytě fuchsiová a velmi krémová. Je hydratační, takže její výdrž není bůhví jak velká. To mě trochu zklamalo, protože při té ceně bych čekala, že dá i několik hodin. Tím, že je opravdu hodně máslovitá, vydrží v pěkném stavu hodinu (a to nepijete a nejíte). Ovšem obal, ten je dokonalý, no uznejte samy :)


Rtěnky od Catrice mě překvapily svou výdrží, mají ideální konzistenci, ani úplně hydratační, ani ne suchou. Odstín 140 (na druhé fotce zleva) se trošku rozpíjí, takže je třeba použít konturku, na rtech má takový kovový odlesk a obsahuje malilinké třpytky (na to jak je nemusím, tak je téhle rtěnce klidně odpustím). 

Jaké jsou teď Vaše oblíbené letní barvy na rtech? 

17 komentářů

  1. Rúže veľmi nepoužívam, ale v poslednej dobe sa mi veľmi páčia tmavé rúže, najmä vínové a hnedé odtiene :) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vínové ulítávám taky, je úžasná a na podzim bude ještě lepší!

      Vymazat
  2. Já rtěnky miluji a musím říct, že tyhle jsou opravdu krásné, každý odstín jiný, výjimečný a originální. Nádhera :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pěknou sbírku rtěnek :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tem od Rimmelu mám aj ja a je to favorit leta!! Prekrásna zbierka :)


    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju výrazné rtěnky! <3 Ta fuchsiová od YSL vypadá skvěle, škoda tedy, že její výdrž neodpovídá ceně...děkuji za milý komentář na blogu :))

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nádherná barva, ozdoba každé ženy a doplněk kabelky. Rty jsou po ni hebké a vyživené, jako po balzámu, ale ta cena je bohužel někde jinde :)

      Vymazat
  6. nevyzerá tá fialová od YSL na perách neprirodzene? ale keď hovoríš, že je skôr balzamová a hlavne teda odtieň je na perách iný, tak asi nie :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rtech vypadá božsky, opravdu je to nádherný odstín, jeden z těch nejpěknějších, které má opravdu máslíčkovou konzistenci.

      Vymazat
  7. já jsem si ted moc oblibila ty tekute rtenky od dermacolu, ktere vydrzi opravdu cely den :) a mám rada jak vyrazne tmave odstiny, tak i ty svetle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch jsem taky slyšela, a chtěla bych nějakou vyzkoušet! :)

      Vymazat
  8. Souhlasím s Tebou, dokážou pěkně podtrhnout přirozenou krásu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji rtenky! A tim spise si jich uzivam ted v lete, kazdopadne ani v zime se nezenyruji namalovat se nejakou letni favoritkou! YSL bych si jednou take moc prala, zatim ale kotvim u Macu - z tech drazsich :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...