Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Detail

By 21.6.15 ,


Bydlení, zařizování a dekorování je mojí posedlostí. Nevím, kde se to ve mě vzalo, ale poslední měsíce utrácím rozhodně více peněz za vybavení a detaily, které tvoří domov, než za poslední módní trendy. Snad je to tím, že mám více prostoru, snad tím, že přišel čas obrátit svou pozornost také jiným směrem, nevím. Ať tak nebo tak jsem za to nesmírně ráda, hlavně proto, že mít útulný domov plný lásky a krásy pro mě není klišé, ale součást mého já. 


Zbožňuji květiny. Svět vůní a barev je pro mě oázou klidu a nekonečnou inspirací pro můj domov. Je jedno, jestli jsou luční, ze zahrádky nebo kupované, vždy budou vypadat úžasně, ať už budou v krásné váze, romantickém džbánku nebo ve sklenici. 



V mém interiéru převládá stříbrná barva a kovové prvky, které jsou doplněny pastelovými odstíny. Zlatavým odstínům jsem nikdy moc na chuť nepřišla, i když musím uznat, že v kombinaci s tmavým nábytkem vypadají dokonale.



V jednoduchosti a přirozenosti je síla. Stačí snítky levandule, mašle z motouzového provázku a radost je na světě! 


Keramika Mynte je mou největší posedlostí. Vypadá tak čistě, romanticky a prostě, že si v ní šálek čaje i v tom největším spěchu dokážu vychutnat. 



Styl provance a shabby je mi čím dál bližší, neodolám doplňkům, ve staro-francouzském stylu, stejně jako nábytku s patinou a kouzlem lehké ošuntělosti. A růže. Ty nikdy nesmí chybět. 

12 komentářů

  1. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Je to nadhera a rozhodne ti rozumim, protoze prave tyto malickosti tvori domov, utulno, to teplo! Ja zatim nic takoveho neprozivam - tim chci rict, ze se tesim, az budem s pritelem jednou ve svem, kde se na tohle prave uz strasne tesim! Ted se snazim (kdyz uz) vymazlovat si alespon vlastni pokojik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, já jsem taky začínala pomalounku a zlehýnka.. Doplňky jsem kupovala do zásoby a čekala, kdy bude příležitost je vytáhnout a ukázat je světu :) Doufám, že budete společně bydlet co nejdřív, je to úžasné <3

      Vymazat
  3. Taky naprosto zbožňuju květiny a zařizování doplňků, bohužel zatím můžu zútulňovat jen svůj pokoj, už se nemůžu dočkat, až si budu zařizovat věci do vlastního! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to mnohdy stačí! Celý dům nemusí být do detailů vyšperkovaný (peníze taky netiskneme, že :) ). Já jsem taky začínala postupně od pokoje a časem postupuji dál a dál :)

      Vymazat
  4. Nádherné fotky, působí to hrozně klidně, čistě a příjemně :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že fotky takovýto dojem vyvolávají :)

      Vymazat
  5. Máš nádherný vkus. Jednoduchost a přitom taková krása :)
    Miluju, když si můžu pohrávat s doplňky. Ty nakonec tvoří celkový dojem z bytu. A stejně jako ty miluju květiny. Mám je snad všude! :)
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Přesně jak píšeš, je to o detailech a hře s doplňky, které vytvářejí ten krásný domov a celkový dojem z něj :)

      Vymazat
  6. Wau, máš strašně krásný blog i fotky! :) Už se těším, až se přestěhuji do nového a vlastního zároveň, protože věřím, že různé dekorování a upravování a předělávání mě bude také dost bavit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju, Domi :) Ať to je co nevidět! :)

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi milujem kvetinky a hlavne levandulky mám ich celý balkónik, to sú fakt u mňa najkrajšie kvety♥ a tie ružičky naozaj vyzerajú na tej fotke úžasne, krásne fotky máš na tomto blogu a páči sa mi dizajn v tvojom blogu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...