Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Krajková podprsenka

By 24.6.15 ,



Najít dobře padnoucí spodní prádlo, není vůbec nic jednoduchého. Každé ženě sedí jiný typ, preferuje jiný materiál, vzhled i barvy. Někdo rád experimentuje s nejnovějšími trendy v oblasti spodního prádlo, někdo -jako já- je naopak klasik. Nevládnou u mě žádné neonové barvy ani zvířecí vzory. Naopak, krajka a jednoduché střihy v klasických odstínech bílá, černá, tělová jsou nezbytností. 



Krajkované, a zároveň pohodlné a sexy spodní prádlo je velkým hitem, a naleznete jej snad ve všech obchodech přes HM, Reserved až po Lindex nebo Tezenis. Problém je ovšem najít takovou podprsenku na větší prsa. Jasně, některé sedí, ale do momentu, než se rozhodnete sehnout se pro kabelku, nebo se natáhnout do horního regálu pro jogurt. 

Vyzkoušela jsem jich nespočet, ale valná většina neseděla. Prsa jsem hledala někde v podpaží (protože podprsenka bez kostic Vám ten "wau" efekt úžasného výstřihu moc neudělá) , nebo nebyla tam, kde být měla. 



Nakonec jsem ale měla štěstí. Tu svoji jsem našla po víc jak půl roce hledání v nádherné šedé barvě a velikosti M v Lindexu. Překvapením pro mě bylo, jak příjemná je na těle, jak dobře sedí, jak je opravdu pohodlná, funkční a krásná. Škoda jen, že nebyla ve více barvách, protože už teď konkuruje na kup měsíce :)

27 komentářů

  1. Naprosto prekrasna! Mym poslednim ulovkem byla kvetovana "balkonovka" ze slev H&M. Bohuzel vim moc dobre, o cem mluvis s velikostmi. Jsem z toho nestastna... Zasla jsem si do jednoho obchodu se spodnim pradlem u nas v Tp a tam mi pani poradila spravnou velikost a mam 60FF, kterou mi nasledne vyzkousela a fakt mi padla tak, ze mi PADLA I CELIST. Bohuzel ale neni tato velikost bezne k sehnani a takovy set startuje nekde u 2 tisic, coz je pro me nemyslitelne, tim spis, kdyz mam rada ve spodnim pradle rozmanitost - ackoliv pohodlnost rozhodne vede a je snad nejdulezitejsi....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám úplně stejnou zkušenost. "Balconette" typ mi taky sedí ze všech nejlíp a dělá nejpěknější dekolt. Navíc i prsa drží na svém místě, jiné podprsenky mi prsa spíše deformují a neudrží. Pak mám docela problém s tím, i když si koupím svoji velikost, tak že mi povolí a stejně mi pak nesedí. Jak píšeš, je potom otázka, zda se nevyplatí jednou za čas investovat do kvalitního kousku..

      Vymazat
  2. Krasny nakup.. Sama planuju zahajit hon za novym pradlem az budu v Praze jelikoz mne me oblibene kousky zacinaji opoustet :/ Neni to lehke vybrat tu nej, ale pak vysledek stoji za to :)
    Jinak moc hezky design, a koukam ze You might also like ti dela problemy stejne jako me :/ Nevim co delam spatne, i kamoska co programuje nad tim kroutila hlavou :/

    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není nad dobře padnoucí prádlo, které dělá divy.. :)
      Taky mi to nějak blbne, a vůbec nevím, co je špatně.. A v programování se vůbec nevyznám :(

      Vymazat
  3. Pěkný úlovek :) I ta barva se mi moc líbí!
    Já osobně s velikostmi podprsenek naštěstí problém nemám, jelikož můj hrudník připomíná spíše hrudník osmiletého kluka :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Peti :) A to máš právě výhodu, protože si můžeš koupit právě kteroukoli krásnou krajkovou podprsenku, po které může mé srdce jen prahnout :)

      Vymazat
  4. vyzerá super :) Videla som ju už na veľa bloggerkách :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, trend těchto krajkových podprsenek je teď velmi oblíben u více blogerek :)

      Vymazat
  5. Pekný príspevok a super fotky, len tak ďalej! :)

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle podprsenky jsou užasné, ale najít velikost, to je problém :D
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, většinou se dělají jen do velikosti M-L případně jsou určená na maximálně béčka, a co my ostatní, viď? :)

      Vymazat
  7. Krásná podprsenka. Já tenhle tip miluji, ale bohužel. Mám prsa velké a objemné dost a hlavně těžké a tyto podprsenky mi je prostě neutáhnou :( Ale na ostatních slečnách, úžasné!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já jsem ji chtěla opravdu dlouho, ale najít ji byl problém..A to nemám nějak extra velké poprsí. Je to ale docela změna po plných košíčcích a podprsenkách s kosticí :)

      Vymazat
  8. je krásna, brala by som takú ale bielu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ale ty bílé jsem v obchodech moc neviděla, buď jsem měla smůlu, nebo prostě nejsou.

      Vymazat
  9. tá je nádherná! :) tiež som už po takej pozerala ale ešte som nekúpila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nemáš velká prsa, myslím, že je fajn investicí. Tyhle typy jsou pohodlné a navíc sexy ;)

      Vymazat
  10. Tieto podprsenky mám úplne najradšej! najlepší pocit s nimi. A táto tvoja je veľmi hezká:)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovouhle mám zatím jen jednu, ale je opravdu velmi příjemná :). Děkuji

      Vymazat
  11. Já krajkové spodní prádlo miluju a přítel samozřejmě taky :D a musím říci, že já mám dobrou zkušenost s intimissimi, tam mi vše sedí dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě do Intimissimi namířeno pro samodržcí podprsenku, která je opravdu skvělá (a to i na větší prsa). :)

      Vymazat
  12. Tyto krajkové podprsenky se mi hrozně líbí:) Mají šmrnc, vypadají elegantně a zároveň sexy. Taky věřím, že musí být neskutečně pohodlné. Jenže když na ně člověk nemá dostatečný objem hrudníku, vypadá to blbě:(
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejt, ale já si právě myslím, že na menších prsou vypadají líp, protože je udrží. Ve většině případech se vyrábějí na max. béčka, nebo menší céčka, větší jsem tedy zatím neviděla.. Takže Tvoje obava je zbytečná, já myslím, že by Ti moc slušela! :)

      Vymazat
  13. Jedna z věcí, kvůli kterým nemám ráda svá velká prsa. Tyhle krajkové, nevyztužené podprsenky právě vypadají extra dobře na těch ploších hrudnících, na větších prsech by to bylo vulgární. Když takováhle krajková podprsenka lehce vykukuje z halenky, působí to na mě děsně provokativně, ale sofistikovaně...prostě tak trochu "pařížský" styl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, i já jsem toho názoru, že na menších prsou vyniknou daleko lépe, a hlavně lépe na nich i sedí. Ano, správně jsi to nazvala, je trošku provokativní a zároveň vypadá sofistikovaně. Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  14. Ta je úžasná! Mně se tyhle podprsenky děsně moc líbí, ale se svojí velikostí si jí bohužel nemůžu dovolit :D Ty jsi vybrala ale vážně krásnou ;)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...