Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Michel Kors Hamilton Traveler

By 30.6.15


Kvalitní černá kabelka je základem šatníku každé z nás. Je nadčasová, univerzální a nikdy nevyjde z módy. Možností jak, a k čemu ji nosit je bezpočet, a kdybych si měla vybrat jednu kabelku, byla by to právě černá klasika. 


Bylo na čase si pořídit novou, jelikož má stávající pomalu dosluhuje a její vzhled taky není to, co býval. Původně jsem neměla v plánu koupit si právě MK kabelku, bylo mi úplně jedno od koho bude, a jestli bude dostatečně "in". Měla jsem jen tři požadavky - chtěla jsem kabelku, která bude kvalitní, dostatečně pevná (držící svůj tvar, žádný pytel) a variabilní tzn. nositelná na více způsobů. Shodou okolností jsem narazila právě na tento typ, který splňoval vše, co jsem požadovala, a jako bonus u nás není tak často vidění :). Přiznám se, že jsem si ji koupila také kvůli práci, takže její reprezentativní vzhled byl pro mě při rozhodování velmi důležitý. 


Velikostně je naprosto ideální, nechtěla jsem žádnou velkou kabelku, ale jak s oblibou říkám "offisku", tedy kabelku vhodnou do kanceláře, protože předpokládám, že v ni nebudu tahat skripta a svačiny. 


Když mi přišla domů, překvapila mě svou jemnou kůží, na kterou si budu muset dávat pozor, protože na ni půjde vidět kdejaké škrábnutí. Oproti saffiano kůži na Hamiltonce je to teda pořádný rozdíl. 
Hardware je zlatý, normálně jej nemusím, ale k této kabelce se mi zdá lepší, výraznější než stříbrný. 



Zajímalo by mě, jaký tvar u kabelek preferujete Vy? 

24 komentářů

  1. Já mám od MK klasickou Jet Set, a to už dva roky. Chtěla jsem původně Selmu nebo Hamilton, ale prodavačka mi je tak trochu vymluvila, když ji budeš ukládat do tašky, tak ji vždy vycpi, protože prý tyto dvě kabelky ztrácí rychleji tvar :) Sama o tom vím moc dobře, musela jsem minulý týden reklamovat kabelku od DKNY, kterou jsem měla pouhý rok :(. Tvá kabelka je nádherná, velmi nadčasová a věřím, že při hezkém starání vydrží dlouho :) Tak si ji užívej :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip :). Tento Hamilton Traveler by k tomu mohl být trošku náchylnější, vzhledem k té jemnější kůži, takže ji opravdu vycpávám. Klasickou Hamiltonku nosím velice často, takže jsem neměla moc možností ji vycpat, ale po půl roce je stále jako nová, tvar je stejný jako na začátku a jsem s ní velice spokojená. Ono je to asi kus od kusu, protože jsem četla, že i ty Jet Set se po čase prověsí a nějak krabatí.. Je to taky ale o tom, co se v ní nosí. Každopádně za ty peníze, by ta kabelka měla něco vydržet, že jo.
      Přeji, ať se reklamace co nejdříve vyřeší. Já jsem totiž o DKNY taky přemýšlela, protože jsou to také velice klasické a elegantní kousky :).

      Vymazat
  2. No je nádherná Adrianko!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá suprově, taky nejvíc miluji černé kabelky - nedávno jsem jednu ukradla mamce a nechci se jí vzdát! :D a zvlášť MK jsou ndáherný! :))
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji ti moc za radu ohledně knížky, poohlédnu se po ní :)
    Jinak kabelka vypadá opravdu úžasně! :3
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Presne jak pises, kvalitni cerna kabelka se proste neztrati...Libi se mi ta jemna kuze a i ten zlaty detail :) Jednou planuju koupit taky neco poradneho, jeste ten job no :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenny, já na každý dražší kousek šetřím několik měsíců.. Než si koupím drahou kabelku nebo boty, stojí mě to několik mých výplat z brigád, ale o to víc si toho cením. Vydělala jsem si na ni sama, tak proč si ji nekoupit? :) Mé brigády nějak extra neplatí, ale pořád lepší něco, než nic :))

      Vymazat
  6. Nice Bag :D

    following you on GFC

    portfella.com

    OdpovědětVymazat
  7. Kabelka je opravdu krásná a máš pravdu, nevýjde z módy :)

    Everything about my life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) I kdyby vyšla z mody, tak ji stejně budu ráda nosit :)

      Vymazat
  8. Ta kabelka je opravdu úžasná! <3
    Já mám ráda velké kabelky, ve kterých můžu nosit hodně věcí. Na druhou stranu, když v nich potřebuji něco najít, je to občas nadlouho :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, proto jsem byla tentokrát prozřetelná a volila kabelku, ve které najdu všechno ;)

      Vymazat
  9. Ano, černá je základ. Dá se nejlépe kombinovat :-D a navíc je elegantní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou vybavuji šatník spíše klasickými a hlavně praktickými kousky :)

      Vymazat
  10. ta hladká kůže mě zaujala na první pohled :) saffiano určitě není tak náchylná na poškrábání :) moc hezký model kabelky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saffiano je podle mě nezničitelná. Už něco zažila a je jako bych ji vybalila z krabice. Tuhle budu muset střežit jako oko v hlavě, aby se mi nepoškrábala :)
      A děkuji ;)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...