Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Letní TOP

By 20.7.15


Na dnešek jsem se moc těšila, protože si konečně budu moct užít více jak dva dny volna, nasbírám síly na další týden na hradě, a doufám, že se konečně i opálím, protože skoro v půli prázdnin jsem stále bílá jak stěna (skoro). Po více jak roce se opět dostanu na chalupu, kde budu týden naprosto offline a budu si to užívat. Žádný internet, instagram, maily - nic. Jenom knihy, voda, výlety a houbaření (jóóó). 
Ale zpět k článku. Dneska jsem si připravila moji letní TOPku, která mě tyto prázdniny prostě baví a určitým způsobem i charakterizuje. 


Vůně
Když parfém, tak jedině Daisy, teď jsem si na ni tak zvykla, že nepoužívám žádný jiný. Naprosto mi sedí, dokáže podtrhnout mou náladu, odpovídá mému stylu, a vždy když se ji navoním, tak si to léto užívám o to víc.


Vlasové doplňky
Květinové čelenky jsou hitem tohoto roku, nevím proč až letos, ale tak nějak jsem si zvykla, že k nám trendy chodí o krok později. Tato je z dětského Lindexu, není na gumičku, ale květy jsou napleteny na drátek, který je ovinut perličkami. Původně jsem si ji koupila jen na focení, ale zamilovala jsem se do ni, že ji nosím naprosto ke všemu. 


Brýle
Pilotek mám doma několik, podle mě to jsou brýle, které sluší každému tvaru obličeje. Nemůžu si pomoct, ale tyhle "letky" jsou prostě neskutečně stylové, jdou ke všemu, a navíc jsou univerzální, takže některé kradu i příteli :). 


Stylové sandály
Tyhle sandálky od Vivienne Westwood jsem si zamilovala na první pohled. Toužila jsem po nich hodně dlouho, minulý rok jsem si je chtěla koupit, ale než jsem se rozhodla pro typ, tak mi je v mojí velikosti vyprodali. Letos jsem měla štěstí a našla jsem je na jednom italském eshopu, neváhala jsem ani minutu. A jsou prostě dokonalé, co Vám budu povídat.


Psaníčka
Psaníčka jsou jasnou volbou, nebaví mě moc tahat velké kabelky, zvláště teď, když nic moc extra nepotřebuju. Tohle psaníčko je navíc i tak dost velké, takže peněženka, klíče, kapesníčky,doklady a navíc i nějaký ten časopis nebo malinká kosmetická taštička se do něj v pohodě vejdou. 

A čím je charakterizováno to Vaše léto?

25 komentářů

  1. Po tej voňavke pokukujem už dlhšie, inak skvelý článok a fotky! :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Ty lodičky jsou vážně nádherný! Do těch bych se zamilovala taky :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám svou oblíbenou Absolu od Versace, taky na ni nedám dopustit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu neznám, budu ji muset někdy očichat, já znám jenom Bright crystal

      Vymazat
  4. Pokud se k někomu ty květinové čelenky a kytičky hodí, tak jsi to ty:) Všechny ty pastelové barvy jsou pro tebe přímo stvořené:)
    Co se týče opalování, jsme na tom dost stejně. Půlka léta v trapu a jsem jak stěna :D I když vlastně ne. Mám opálenou přední stranu nohou a vypadá to extrémně blbě :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já to mám stejně, zrovna včera jsem příteli říkala, že jsem jak polomáčená sušenka, zepředu tmavší a vzadu úplně bílá :D. Tak snad to teď doženu :) A moc Ti děkuju za krásná slova <3

      Vymazat
  5. Tomu hovorím skvelá topka. Parfém Daisy nie len krásne vonia, ale má i nádherný flakón.
    Sandále od Vivienne Westwood sú dokonalosť sama. Úprimne závidím 💜💜💜
    Užij si kráne dni voľna :)

    http://margifashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý blog vážne len tak ďalej, si super! :)
    U mňa prebieha GIVEAWAY, o dve poukážky v hodnote 100$, budem rada ak sa zapojíš!

    GIVEAWAY /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  7. Představ si, i když se mi pilotky hrozně moc líbí, mně prostě nesluší :D Nicméně sandálky i psaníčko máš úúúplně nádherné:-) U mě ještě v létě nesmí chybět maxišaty a lak na nehty v barvě moře:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak možná máš oválný obličej, ten má s pilotkami menší problém. Jinak si myslím, že sedí téměř každému. Maxi šaty..Máš naprostou pravdu, ty jsou na léto jako stvořené :)

      Vymazat
  8. Tak to musím souhlasit. Jedu teď na dovolenou a hrozně se těším, že jediné, co budeme řešit bude kam pojedeme příště a jestli máme dost benzínu ;) Jinak květinové čelenky taky miluju ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si ji pořádně užijte s květinovou čelenkou na hlavě <3.

      Vymazat
  9. Krasny vyber! Libi se mi vse. Nejvice Melky ❤. Uzij si poradne volna a preji prijemny odpocinek :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :), melissky jsou opravdu TOP, raduji se z nich při každém obutí víc a víc.

      Vymazat
  10. pilotky jsou i mé oblíbené brýle a vlastně už ani žádné jiné nevlastním :)
    botičky Melissa jsou kouzelné, také bych nějaké chtěla, ale mám sandálky na podpatku Mel a po hodině z nich mám vždy odřené nohy, tak se trochu bojím investovat více penez do techto bot :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že 8 hodin na nohách v nich nedám ani já, a když se nohy zpotí, tak v některých místech trochu dřou, ale jinak je mám moc ráda :)

      Vymazat
  11. Sandálky sú TOP, krásna farba a skvelý dizajn :)
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
  12. Jů! :) Jak kdybych četla pomalu svůj článek. Daisy je mojí TOPkou na léto, nedám na ni dopustit. Pilotky má všech druhů a barviček. A vlasové doplňky? Tuhle čelenku z Lindexu (pokud jí máš taky :D) vlastním!

    Super blog, stávám se pravidelnou čtenářkou a určitě se se budu ráda vracet! :))

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jů! :) Jak kdybych četla pomalu svůj článek. Daisy je mojí TOPkou na léto, nedám na ni dopustit. Pilotky má všech druhů a barviček. A vlasové doplňky? Tuhle čelenku z Lindexu (pokud jí máš taky :D) vlastním!

    Super blog, stávám se pravidelnou čtenářkou a určitě se se budu ráda vracet! :))

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...