Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tipy na červencové výprodeje

By 29.7.15


Za poslední měsíc jsem neměla moc času lítat po obchodech a bláznit ze slev, jednak jsem pořád v práci, a když nejsem, tak se snažím užít si krásného počasí a netrávit ho v obchoďácích. Minulý týden jsme cestou na chalupu přece jenom v jednom takovém zastavili, a světe div se, stihla jsem nakoupit pár pěkných kousků zhruba za půl hodiny. Vivat!


Víte, že jsem blázen do náhrdelníků a éra výrazných náušnic mě tak nějak pomalu opustila, proto jsem si potřebovala koupit nenápadné a decentní náušnice, ať už k výraznějším náhrdelníkům (nikdy nevycházím bez náušnic), nebo když volím trošku jemnější look. Náušnice z Reserved vyšly na 99 kč.
U kadeřnice jsem si koupila vlasový sprej pro objem a finální úpravu vlasů, a musím říct, že jsem velice spokojená. Nastříkám jej do vlhkých vlasů a vyfoukám. Vlasy mají opravdu objem, nádherně voní, nejsou vůbec zatížené a ani vysušené, právě naopak. Plánuji na něj časem určitě recenzi :). 


Do HM home jsem vlítla v rychlosti jako tajfun, protože už jsem moc času neměla a hned u vstupu na mě čekal slevový stojan a v něm tenhle nádherný rámeček na fotku. No, nechejte ho tam! 


V lékárně jsem narazila na micelárku v akci, a protože se Vídeň kvapem blíží, koupila jsem si ji do zásoby :). 


Poslední dobou ulítávám na čelenkách a vlasových doplňcích, proto, když jsem v Mohitu viděla tento "šperk", neváhala jsem ani chvíli. Není na hlavě nejlehčí, ale pár hodin v divadle nebo koncertě přece jenom vydržím.


Co pěkného jste si za poslední dobu koupily Vy?

25 komentářů

  1. Nedávno jsem také přešla na Biodermu, na micelární vodu. A nemůžu si ji vynachválit:) jinak teda u nás slevy stojí za nic, vše už je přebrané. Takže radši půjdu nakupovat až na Dny Marriane. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Dny Marianne letos asi poprvé po dlouhé době nestihnu, tak přeji skvělé "úlovky" :)

      Vymazat
  2. Mne včera prišlo zopár vecí z H&M (musím povedať, že osobne sa mi lepšie nakupuje cez internet, nakoľko mi príde, že je vo veciach väčší prehľad) z ktorých som úplne nadšená ^^ Tie prstene a rámik sú vážne skvelé veci!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, v HM mají vše tak zmatečně uspořádané, že jsem raději, když si jejich věci mohu prohlédnout na internetu. A jsou to náušnice, ne prsteny ;) Děkuji :)

      Vymazat
  3. Zrovna včera jsem si do pár obchodů zašla a nečekala jsem takové slevy! :D Podařilo se mi v New Yorker ukořistit krásnou košili zlevněnou ze 349,- na 139,- !
    Krásný článek!
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je asi poslední vlna slev, že jsi tak výborně pořídila! :)

      Vymazat
  4. dnes jsem vyrazila také do obchodů a koupila jsem si toho mnohem více než bych sama chtěla, mimo jiné také čelenku do vlasů, ale květinovou :) nicméně věřím, že jsem ulovila samé super kousky, které opravdu unosím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jen dobře! Já už nekupuji v plné palbě téměř nic, protože se to vůbec neoplatí, když je to za měsíc ve slevě.

      Vymazat
  5. Já si koupila strašně moc věcí :D Trička, kabelku, jeany, háčkované kimono, náhrdelník a další a další kousky. Ale prostě za ty ceny jsem je v těch obchodech nemohla nechat! Určitě to znáš :D Prosím, ať už ty slevy skončí, nebo bude moje peněženka plakat :( :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shopaholismus? Ten moc dobře znám, i když se snažím hlídat :D.

      Vymazat
  6. Ten rámeček a ty naušnice jsou zaručeně top♥

    ADEL'S FASHION LIFE

    OdpovědětVymazat
  7. Ten rámeček je úžasný! :) V poslední době moc nenakupuji, nechce se mi utrácet :D :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono i to šetření má něco do sebe, aspoň si za to budeš moct koupit něco pořádného :)

      Vymazat
  8. pekný článok ... tie malé náušničky je vždy dobré mať pri sebe a výber aký si si kúpila ty je myslím celkom fajn, rámik tiež pohode... no možno by som čakala trochu viac inšpirácie, snáď do budúcna... ;)

    http://dominikamakarova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se teď právě v nakupování dost hlídám, takže věřím, že tento nákup nebyl žádnou extra inspirací, spíše opravdu mini rychlými tipy ;)

      Vymazat
  9. Skvělé úlovky, ta čelenka mě vážně uchvátila, ale asi bych nenašla kuráž jí nosit a doufám, že na Biodermu někde v brzké době také narazím.
    Jinak jsem si zrovna včera odnesla ze ZARY úžasnou sukni za vážně směšnou cenu, takže jásám.
    http://realmfulloflittlepleasures.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji určitě nebudu nosit na den, ale spíše na ty slavnostnější příležitosti, je docela dost výrazná :)

      Vymazat
  10. I love this all... ;-)

    Welcome to my fashion blog .. ;-)

    KSENIA NOVA | www.KseniaNova.ru   

    OdpovědětVymazat
  11. Adrianko, krasne ulovky z bleskovych nakupu! Ja nikde take nebyla, protoze se snazim setrit na dovolenou, ale nerikam, ze by me nejaky ten kousek ve sleve nelakal :( ale snazim se vyhybat ted vsemoznym obchodakum, protoze vim, ze bych se pak neudrzela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slevy jsou pro nás kamenem úrazu, že? Já právě taky moc po slevách netrajdám, protože by mi to sežralo tolik peněz, že se musím hlídat. Tohle byly spíše takové mini nákupy :)

      Vymazat
  12. Biodermu jsem si taky kupovala v pdoobné akci a je fakt neuvěřitelná - jedno balení používám už přes 4 měsíce a stále tam ještě je tak na 2 další! a navíc funguje naprosto skvěle, má nová ultimátní favoritka :) rámeček je nádherný, ten Ti teda hodně závidím! já jsem v týdnu ukořistila skvělé baleríny za 98 Kč, paráda a spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balerínek není nikdy dost! Sice nevydrží věčnost, ale na druhou stranu, aspoň jich člověk může mít více, že? :)
      No v první fázi, když má za ni člověk dát skoro 600, tak mu to příjde hodně, v konečné fázi je to ale opravdu výhodný nákup, protože nejen, že skvěle odlíčí a pečuje o pleť, navíc, jak píšeš, dlouho vydrží :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...