Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss White

By 4.9.15


Pomalu, ačkoli nerada, budu muset dávat letním šatům sbohem. Vzdušné a lehké materiály budu muset nahradit teplejšími a podstatně delšími kousky. Problém, na který jsem narazila při balení je ten, že mám téměř pět desítek šatů, ale z toho snad ani ne pětinu podzimních a zimních. Z toho jasně vyplývá, že musím šatník v tomhle směru obohatit, že ano? :)




Tyto šaty jsou jedny z nejoblíbenějších, jsou totiž neskutečně variabilní a dají se opravdu velmi dobře kombinovat. Látka má na sobě embosovaný vzor, který činí šaty při detailnějším zkoumání zajímavějšími. Působí slavnostnějším dojmem, proto jsem si je oblékla na oslavu přítelových narozenin.



Oslava měla trošku "kulturnější" nádech, protože jsme si zašli na koncert vážné hudby, prohlédli jsme si muzeum hudby (Haus der Musik), a na závěr jsme šli na večeři a zákusek do Café Central, kde nám klavírista zahrál na přání Vltavu. Byl to opravdu nádherný zážitek, a také úžasný a výjimečný den. Potřebovala bych, aby měl den alespoň o pět hodin navíc, abychom stihli prochodit celou Vídeň přesně podle našich představ. 


18 komentářů

  1. Nádhera :) A v kombinaci s tou rtěnkou,vypadáš famózně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, výrazné rtěnky nosím téměř denně, a tento look si o to vyloženě říkal :)

      Vymazat
  2. naozaj veľmi pekné LWD :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Je na nich nejlepší to, že se dají využít opravdu všude, vždy a téměř za každých okolností. :)

      Vymazat
  4. Nádherné šaty, moc ti sluší! :) Jinak máme stejný "problém" - také nemám skoro žádné šaty na podzim/zimu, tak snad si co nejdřív obohatíme šatníky :)

    OdpovědětVymazat
  5. tyhle full white outfity strašně letí a mně se hrozně moc líbí :))
    jsi krásná!
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Doslova se kocham! Jsi dama se vsim vsudy! Naprosto prekrasna, sofistikovana, chic - jak nese i nazev blogu. Zazitek to musel byt unikatni, neopakovatelny a musel byt tak vyjimecny, jako Ty!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...