Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nečekané překvapení

By 2.9.15


Jestli mi ve Vídni něco chybí, tak je to mé útulné bydlení se spoustou romantických detailů, drobných doplňků a květin. Chybí mi dekorování, čtení časopisů o bydlení, a také vylepšování domova. Ale víte, jak se říká, když nemůže Mohammed k hoře... A právě tohle překvapení mi připravil přítel k našemu výročí. Dovezl mi nádherně zabalenou knihu od Jeanne d´Arc Living, věnovanou detailům domova. Ani si nedokážete představit tu radost při rozbalování. 





Co mně potěšilo o to víc, je skutečnost, že Vás někdo tak výborně zná, že přesně ví, čím Vám udělá radost. Není třeba obrovských gest, pugétů růží, nebo drahých dárků. Stačí to vědomí, že někdo věnoval svůj čas, a snahu právě Vám. Tohle má tu skutečnou (nevyčíslitelnou) hodnotu.

A zatímco píšu tenhle článek, zachumlaná pod peřinou s otevřenou knížkou vedle sebe, přeji si, aby takových výročí byla ještě spousta, ne kvůli dárku, ale kvůli tomu neskutečně nádhernému pocitu štěstí. 




Zajímalo by mě, co udělalo naposledy šťastné Vás? 

9 komentářů

  1. Mas pravdu, tohle je k nezaplaceni! Ja se tedy dockala na vyroci velkych dvou daru, ktere jsem necekala, ale oba mi udelaly ohromnou radost a oba jsem si dlouho prohlizela a prahla je jednout vlastnit. A ON mi to splnil. Posledni radost ale byla vcera - kdyz mi koupil maly (strasne vtipny) zapisnicek na nasi dovolenou, abych si mela kam psat postrehy a vzpominky. Koukala jsem na nej v krame, ale prisel mi zbytecne moc drahy, tak jsem ho tam vratila. Jenze kdyz uvidel, ze jsem tam u nej tak dlouho stepovala a skoro si ho nesla k pokladne, nakonec pro nej sel sam a koupil ho. A to mi udelalo presne nevyjadritelnou radost. Pro nekoho to muze byt blbina, ale pro me to bylo neco krasneho a srdcoveho. Vcera jsem udelala prvni kratky zapis a tesim se na ty dalsi :)
    Kniha vypada uzasne a verim, ze v ni najded spousty inspirace, kterou ale Ty mas i tak :-* Krasne vyroci vam obema <3

    OdpovědětVymazat
  2. Mne každý den dělá šťastnou moje dcera :) Která je každý den jiná, každý den umí nové věci. Je to prostě úžasné :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné gesto,krásný důkaz. Přeji Ti,aby takových výročí i šťastných dnů bylo co nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásné! Máš úžasného přítele :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné překvapení :) Je to přesně jak říkáš, nejde o cenu, ale o tu snahu a strávený čas nad přemýšlením, co by toho druhého nejvíc potěšilo - bohužel si to spousta lidí stále neuvědomuje.
    Já mám momentálně největší radost z toho, že si příští týden jedeme s přítelem pro koťátko, je to takový vzájemný dárek a už se oba nemůžeme dočkat. :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  6. Naposledy me udělaly šťastnou tyhle krasne fotky, je důležité se radovat i z maličkostí :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...