Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Poslední tropický den

By 6.9.15


Dneska mám pro Vás fotky ještě z minulého víkendu, které byly foceny v areálu Schönbrunnské ZOO. Nafotili jsme je i přesto, že se nejedná o žádný světoborný outfit, dalo by se říct, že je to spíše volnočasový, a hlavně pohodlný look. Ostatně, co taky chcete nosit v 35 stupňových vedrech, že jo? 
Džínové šortky jsem doplnila jednoduchým transparentním topem s motivem rudých pivoněk, a obula si nové sandály z Bati, které mají na webu ve slevě. Vzala jsem si je ještě v nude odstínu, ale s jiným uspořádáním pásků. Příští rok, jako bych je našla. Navíc mají pevnou podrážku, nikde nedřou, a jsou maximálně pohodlné. Výrazná rtěnka nesměla chybět, tentokrát moje oblíbená Diva red od Rimmelu. Máte také svoji oblíbenou rudou rtěnku? 








11 komentářů

  1. Moc hezký letní outfit, krásná kabelka :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to. Ty boty vypadají opravdu skvěle :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  3. Aj celkom obyčajný outfit na tebe vyzerá skvelo! :DGirl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  4. Tadyten topík mám taky, nosím ho hrozně ráda :) Ta červená se mi na něm děsně líbí :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Až mi prišlo smutno za letom, keď si predstavím aká som sa dnes vrátila vyzimená z vonku :-) Outfit ti veľmi pristane. Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  6. tak by som chcela vrátiť to leto, tak veľmi mi chýba, inak krásne máš tielko a perfektné prostredie si si vybrala ! ♥
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné tričko:)) s skvěle sladěné
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Slušelo gi to i v tom vedru a miluji nafocene detaily outfitu!

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi neskutecna kocka! Volnocasovy outfit, ale perfektni! Rude rtenky pomerne dost stridam, ale takovou netypicky rudou je pro me ma MAC - Relentlessly red, mam ale rada napriklad Loreal a jeji Pure reds, nebo take kupodivu super kremovou a vonavou od Miss Sporty, ktera ma vylozene kecupove cerveny odstin a nesmim zapomenout ani na odstin od Golden rose, ktery je tlumenejsi, ale ma sametovy vzhled a prijemne se nanasi.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...