Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Příprava na podzim

By 30.9.15

Untitled #60


Podzim je v plném proudu, a mé přípravy na něj vrcholí. Skříň se chystám vybavit několika nezbytnými kousky, které mi v šatníku nesmí letos chybět. Některé jsem si už stihla pořídit, na některé se teprve chystám, a případný zbytek si nadělím pod stromeček :).

Podzim je mé oblíbené roční období, nejen proto, že jsem se na podzim narodila, ale taky proto, že se pomaličku chystám na nakupování dárečků, zdobení interiérů, a hlavně na podzimní módu. Můj wishlist není nejskromnější, ale věřím, že většinu z něj, než nastoupí ten skutečně sychravý podzim, seženu.

  1. Co se týče kosmetiky, vše potřebné mám, jak jsem psala v předchozích postech, nesyslím, ale nakupuji s rozumem. Kosmetickou výbavu bych ale chtěla doplnit o paletku Naked 3, která se perfektně hodí do podzimního počasí, o matnou MAC rtěnku buď v odstínu ruby woo a Melted Fig od Too Faced.
  2. Svou kloboukovou sbírku mám v plánu rozšířit o černou nebo modrou klasiku. Na podzim klobouky nesundám z hlavy!
  3. Klasický černý trench mi chyběl asi 2 roky, a k mému překvapení, jsem jej nemohla v žádném obchodě najít. Podařilo se mi jej ulovit ve slevě na Asosu, a mám z něj obrovskou radost. 
  4. Chlupatým vestám jsem se dlouho vyhýbala, ale tento rok mám pro ně slabost. Snad proto, že je ve Vídni vidím na každém kroku, a outfity žen s nimi jsou zde velmi inspirativní.
  5. Vysoké kozačky nad kolena jsou mým must have už od loňska, kdy jsem si pořídila černé, a hned jsem věděla, že u jedněch nezůstane. Tyto šedé prostě musím mít!
  6. Na mém INSTAGRAMU jste mohly vidět, že Conversky jsem si stihla pořídit už v Rakousku, kde na ně byla skvělá sleva, takže mě vyšly na krásných 1100 Kč. To chceš ;)
  7. No a posledním přáním je crossbody Mini mac od R. Minkoff, po které toužím už téměř dva roky a stále jsem se neodhodlala k její koupi. Letos ale věřím, že si ji konečně pořídím :). 
A jaké jsou Vaše podzimní přání? Shodneme se na něčem? 

8 komentářů

  1. od Too Faced ma tie melted rúže tiež veľmi zaujali, takže budem si musieť jeden zaobstarať :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  2. Co se týče kosmetiky, ty samé věci bych brala všema deseti! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tá vestička je skvelá, aj rúž :)
    Art Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se líbí všechno! Nejvíc kabátek anebo boty? :-))
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. jak kdybych se dívala na svůj wishlist :) jen teda už se vyhnu kožešinové vestě, koupila jsem si ji minulý rok a měla ji jen párkrát, připadám si v ní jak orangutan :D nicméně nějaké velké podzimní nákupy jdou stranou díky stěhování se a tak se teď věnuji více bydlení než svému šatníku :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  6. asi bych také měla pomalu začít shánět podzimní kousky, protože se u nás už hodně ochladilo a ráno nevím, zda sahat po jarní nebo zimní bundě. nutně bych potřebovala kabátek! hned bych k němu pak mohla vytáhnout mou milovanou vínovou rtěnku od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Klobouk a Rebecca Minkoff crossbody mám taky tak trochu na wishlistu. Jen na klobouk sbírám odvahu a ta crossbody mi už přijde hrozně omílaná v blogovém světě, ale je skvělá!

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...