Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bodycon dress

By 5.10.15


Šaty jsou mým jednoznačně nejoblíbenějším kouskem v šatníku. Nosím je prakticky celý rok, i když v zimě preferuji spíše džíny a huňatý svetr. Co se střihu týče, záleží u mě hodně na náladě. Nejraději mám volnější střihy, v pase mírně vypasované. Jsem také milovníkem empírového střihu, který je podle mého názoru velmi ženský, bohužel může být někdy trošku "zavádějící". Vypasované šaty kopírující postavu nemám v šatníku příliš zastoupeny. Je to hlavně tím, že se na tento střih musím cítit, protože není nic horšího, než když se obleču do něčeho, v čem to nejsem ten den zrovna já. Důvodem, proč "šaty na tělo" nenosím tak často je sebedůvěra. Jsou dny, kdy si je obleču s radostí a cítím se v nich perfektně, i když nemám postavu jako z přehlídkového mola. Ovšem častěji než tyto dny přichází stav "tak na ty nemám", a jednoduše si na ně nevěřím. V ty "optimističtější dny" je nejčastěji kombinuji s koženkovou bundičkou, sakem nebo jak vidíte v tomto případě s koženkovou vestou. Během roku ji moc nenosím, zato na podzim po ni sahám nějak podezřele často :). Celý outfit jsem opět doplnila výraznějším náhrdelníkem, pilotkami a oblíbenou (a taky jedinou) béžovou kabelkou z Lindexu. 
Co Vy? Nosíte rády vypasované šaty? Jak se v nich cítíte? 









Šaty, vesta - H&M
Punčocháče, náhrdelník, náramky - Lindex
Balerínky - Tamaris
Hodinky, brýle - No name

25 komentářů

  1. Adri, opet nadhera a pastva pro oko! Ta barva je bozska a jako blondynce Ti skvele sedi! Ja saty take miluji, ale nosim je v o hodne mensi mire. Nejradeji mam ty ackoveho strihu nebo skater, protoze jsou volne pres me problematicke partie. Je ale pravda, ze i ty vypasovane maji me misto v satniku a s jejich nosenim to mam dost obdobne. Treba ted na svou oslavu jsem puvodne chtela saty na telo, ale nakonec jsem se v nich necitila a hlavne jsem se bala, ze se budu muset cely vecer bedlive hlidat, aby mi nepovylezly nahoru. V lete pak mezi me nejoblibenejsi radim rozhodne maxi, ktere zakryji veskere nedostatky. Rada pak podtrhavam (podobne jako ty) pas, protoze si myslim, ze ten mam utly a dokaze odvest pozornost od ne tak dobre vyrysovaneho zbytku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s Tebou souhlasím, Andrejko! Já se taky snažím zakrýt své problémové partie (širší boky, stehna) v maxi délkách a áčkových sukních. Cítím se tak nejpohodlněji a sebejistě. :) A moc děkuju!

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší, přesně takové šaty jsou můj styl. Jsem trochu oplácaná a myslím, že šaty, které kopírují postavu, ale zároven ji neobepínají jako rukavice (!) jsou pro mě nejlepší a taky se blbě shání :-( Sukně to jistí

    Jsi krasna Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sukně a nějaký příléhavý top je taky super volbou, moc dobře to znám ;)

      Vymazat
  3. To je nádhera. Ten náhrdelník je třešnička na dortu!

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty jsou super! Miluju tenhle styl šatů a naprosto miluju královskou modř, do mého vkusu ses naprosto trefila a moc ti to sluší :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. saty jsou bezva, i vesticka a nahrdelnik :) jen mi tam nejak nesedi ty tmave silonky / puncochace, asi by se mi to vic libilo bez nich, ale chapu, ze ted v rijnovym pocasi to nejde :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, počasí ten den bylo docela chladné, foukal studený vítr, a já byla nachlazená, takže volba byla jasná :)

      Vymazat
  6. Ty šatičky jsou pecka! Já nosím jen šaty a sukně, ať je zima nebo teplo :) V téhle modré barvě mám asi troje šaty. Moc ti sluší! Co se týče střihů, tak pokud mi šaty opravdu sedí, tak do nich jdu :) Nechávám si šaty šít hodně od mamky. Máme stejnou kabelku ,-)

    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti závidím! Vždy budeš mít perfektní šaty přímo na míru, originální a navíc šité za lidských podmínek :). Já moc ráda podporuji naši českou tvorbu. A některé kousky jsou naprosto dokonalé! :)

      Vymazat
  7. Ty jsou supr! S tím náhrdelníkem vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěknej outfit a ten náááhrdelník♥ fakt super!
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pekny outfit :) slusi ti to !

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Děkuju, nebyl to příliš plánovaný outfit, jednoduše jsem oblíkla to, co jsem měla po ruce :)

      Vymazat
  11. Krásny outfit :D ten náhrdelník je pecka :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty nosím ráda, ale spíš v létě nebo na nějaké akce :) Na podzim a v zimě preferuji džíny a trička nebo svetry :)

    http://the-michelles-blog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paradoxem je, že některé punčochy jsou teplejší než kalhoty :). Já se oblékám podle nálady, v zimě většinou zvítězí taky kalhoty a pořádný svetr s šálou :)

      Vymazat
  13. Úžasné, skvelo zladené, tmavé panšuchy nosievam aj ja čoraz častejšie, dajú sa skvelo kombinovať. A modrá farba ti fakt pristane.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nosím jedině černé nebo šedé punčochy, tělové opravdu minimálně. Mám ráda ten kontrast. Děkuji.

      Vymazat
  14. Děkuju! Je z Lindexu a kupovala jsem ho loni na podzim, možná ho seženeš přes votočvohoz :) Snad budeš mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherný outfit a moc ti sluší :) Ten náhrdelník je okouzlující :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...