Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kiko

By 14.10.15 ,


Podzim a rtěnky k sobě neodmyslitelně patří. Já jsem neodolala, a svou sbírku jsem letos musela rozšířit o dvě nádherné rtěnky značky Kiko. Na jejich produkty jsem slyšela samou chválu, takže volba byla více než jasná. A ačkoli jsem v obchodě nevěděla, co vyzkoušet dřív, a strávila jsem tam skoro hodinu, po pečlivějším promýšlení, zda daný produkt skutečně "potřebuji" (chápej chci) jsem vybrala tvářenku v jemném, světle růžovém odstínu 01, kterou budu používat spíše jako rozjasňovač, fialové stíny v tužce, rtěnku z kolekce Intensely Lavish v odstínu 05 Heavy Cherry a rtěnku Smart Lipstick 914 Amaranth. 


Jak můžete vidět na fotkách, balení limitky Inensely Lavish je opravdu nádherné a luxusní. Trochu mi připomíná balení YSL, které je taky kovové. Druhá rtěnka má klasický plastový obal s matným povrchem. Jeho nevýhodou je, že jdou na něm vidět veškeré otisky, to ale nemění nic na tom, že rtěnka je skvělá a výborně drží. 



Dlouhotrvající oční stíny v tužce mě překvapily svou výdrží, protože skutečně drží jako "přibité", jsou voděodolné, což ocením hlavně v létě. Barva je nádherná sytě fialová se studeným podtónem a jemným shimmerem. 



Poslední kousek, který jsem si z Kiko odnesla, byl lak na nehty v pastelově fialovém odstínu. Výdrž laku je průměrná, přibližně 2-3 dny. Na nehtech vypadá decentně a velmi přirozeně. 



Jaké značky a odstíny laků na nehty nosíte nejraději, a které preferujete teď na podzim?

22 komentářů

  1. Kiko je skvela znacka, presne ctu jen samou chvalu. Ja vlastnim pouze laky na nehty, ani nevim, proc nikdy neprihodim prave rtenku, nebo jednu z krasnych odstinu tvarenek - a to mivaji dost casto slevy! Odstiny rtenek se mi libi moc, presne podzimni odstiny. Skepticka jsem trosku z odstinu "stinove tuzky". Tesim se, az rtenky a treba i stiny uvidim, pro lepsi predstavu! Kazdopadne vsechna baleni jsou povedena a rozhodne vypadaji elegantne az luxusne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a zapomnela jsem odpovedet. Letos jsem si na podzim na nehty oblibila sedou! Matnou sedou od Miss Sporty. Neustale ji lakuji, bud samotnou, nebo v kombinaci s jinou :) Odstiny rtenek mam rada podobne, jako jsou dva z Tvych ulovku! Nejvice se uchyluji k bordo, fialove a tlumene cervene.

      Vymazat
  2. Pěkný článek :) od značky Kiko ještě nic nemám, tak si možná pořídím někdy jednu z těch červených rtěnek,protože vypadají božsky:)

    Jinak já nejraději nosím na podzim červené laky na nehty různých značek:)

    https://veronicaslife8.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Túto značku nepoznám ale som rada, že som sa takto o nej dozvedela. Ja najradšj na jeseň nosím tmavé farby aj rúžov aj lakov na nechty. Rúže väčšinou MAC a laky Catrice :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky mají opravdu překrásné odstíny, ale bála bych se, že by mi až tak neslušely :D. Každopádně barvičky super! :) Moc děkuji za Tvou návštěvu na mém blogu :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký odstín laku!:) Já jsem si v poslední době oblíbila laky od Miss sporty:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky :) taky vždycky dlouho přemýšlím, jestli něco vzít nebo ne :D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti děkuji za krásný komentář u mě :-*. Určitě to suflé zkus, je to parádička O:). Obecně jsem tou kosmetikou teď tak trochu posedlá, je moc příjemná. Ale teď si mě navnadila na tyhle rtěnky :O. Barvy to jsou úžasné a taky bych si ráda jednou něco téhle značky pořídila, mrzí mě, že není u nás :(.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta tmavá rtěnka od kiko má skvělou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty rtěnky mají úžasné odstíny, mám tyhle barvy ráda. A parádně se hodí na podzim. :) I ty stíny a lak super :) .. Mimochodem, ještě musím pochválit skvělou kvalitu fotek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta pigmentace vypadá skvěle a vybrala si krásné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ako píšu ostatní, tie odtiene nemajú chybu a sú krásne! Hneď by som si ich obľúbila. :-) O tejto značke som vôbec nepočula, no vlastne teraz už áno. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  12. Ten bordový rúž je kráásny, a lak tiež! ☺
    Art Blog

    OdpovědětVymazat
  13. Od této značky ještě nic nemám, ale asi ji vyzkouším :) a tahle barvička vypadá opravdu nádherně! Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  14. Rtěnku z Kiko mám v plánu pořídit si v listopadu až budu v Madridu. Přesně ten první odstín rtěnky se hodí teď na podzim.

    OdpovědětVymazat
  15. rtěnky se mi moc líbí, podle mě úplně ideální odstín na podzim + já na podzim nosím i tmavě fialové rty :)

    na nehtech mám momentálně také světlý lak :)

    Jak dny plynou

    Knihy plné tajemství

    OdpovědětVymazat
  16. Ty rtěnky maj vážně krásný barvy! Na podzim úplně parádní :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Ty rtěnky jsou nádherné, jen já na sobě ještě žádnou výraznější nevyzkoušela, jsem srab :))

    OdpovědětVymazat
  18. Kiko kosmetika mě strašně moc láká, mají fakt super věci. Ty rtěnky mají boží odstíny :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  19. S Kiko mám jen samé dobré zkušenosti a myslím, že Tvůj výběr je super.

    http://www.blondiebrownieperspective.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...