Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1+1

By 4.11.15


Výhodné nákupy zbožňuje snad každá z nás. O to víc, když se jedná o kousky, po kterých toužíte opravdu dlouho. A když se Vám naskytne příležitost, kdy můžete nakoupit dva kusy oblečení za cenu jednoho, kdo by odolal? Minulý týden se mi podařilo doplnit šatník o několik perfektních podzimních kousků od huňaté šály, přes vlněnou kšiltovku, svetry, sukni, cardigany, kožené rukavice, až po náhrdelník a tričko. Největší radost mi udělal svetr od Jeana Paula Gaultiera za 75 Kč (!!! slovy sedmdesátpět !!!). Tyto akce v Lindexu nejsou tak často, ale téměř vždy stojí za to :). Některé kousky můžete vidět na fotkách. Konečně se mi podařilo využít starou dřevěnou židli , která mi výborně posloužila jako věšák. Juch!
A co Vy? Jaký byl Váš nejvýhodnější nákup? 






11 komentářů

  1. ty jo, super :) mne se ve slevach moc casto nepovede nic nakoupit, protoze to casto byva prebrany :/ ale rukavice za tak smesnou cenu? zavidim :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíc líbí ten svíícen, hrozně mě teď baví nakupovat doplnky do bytu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle akce miluju ;) musim ale říct , ze ČR ve slevách zaím pokulhává ... Jsem zvyklá na mega slevy z USA ( kup 1 a mas 3 zdarma , 60 % na veškeré zbozi ) to jsou teprve slevy !;)) moc se mi líbí svetr a kožené rukavice ... Na zimu jsou ty z pravé kůže opravdu nej :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, na tyto akce jsem hrozně zatížená :D Nedávno se mi taky povedlo dost výhodně nakoupit v Lindexu - a dneska jsem si tam dokonce koupila zimní šálu za 50,-! :D Tož nekup to!
    Přeju krásný den:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. Ja v zľavách nakúpim málokedy, pretože buď nemajú moju veľkosť, alebo je v predajni taký bordel, že ma prejde chuť nakupovať.

    NITA

    OdpovědětVymazat
  6. Ulovila jsi skvělé kousky!:) Já moc na tyto akce nemám štěstí :(

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ten pruhovaný sveter je super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné kousky. Takovéto akce miluju :)

    http://natalieholz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo tak to jsi vychytala, moc pekne kousky! Me se vetsinou o slevach podari dozvedet, az kdyz konci :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tie Tvoje nové veci chcem, najmä tie svetre! Sú parádne. :-) Mne sa dva dni dozadu podarilo kúpiť kabát zlacnený zo 169 eur na 39. Už sa neviem dočkať, keď si ho dám na seba. Teším sa ako malá. :-) Takéto extra výhodné nákupy zbožňujem.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...