Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deštivo

By 2.11.15


Konečně jsem se opět dostala k napsání článku. Trvalo mi to trošku déle, než jsem předpokládala, ale je na světě :). Po příjezdu z Vídně jsem se musela trošku aklimatizovat, dát dohromady a hlavně zvykat si na jiný režim. Nejvíc zabrat mi dal nástup do školy po více jak 5 měsících. A přiznám se, že i teď po třech týdnech jsem se do "učebního režimu" nedostala. Stále mám problém s koncentrací, rozvržením času, i se samotným učením. Je to pro mě docela šok, protože nikdy jsem neměla žádné problémy (kromě ranního vstávání), ale pomalu si zvykám. Teď už bude snad všechno ok, a vy se můžete těšit na další články. V plánu je ještě jeden vídeňský outfit, novinky v šatníku, a pár interiérových a podzimních detailů.  






A teď k outfitu. Fotky byly foceny den před odjezdem z Vídně, kdy bylo opravdu typické podzimní počasí. Déšť, sychravo a chladno. Byli jsme na výstavě Gustava Klimta v Belvederu, kde vznikly také tyto fotky, které byly nafoceny za neuvěřitelných 5 minut :). Takže jasné první místo za rychlost :). Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších looků podzimu. Loni jsem propadla dlouhým svetrům a cardiganům, protože jednak zamaskují, co je třeba, ale taky hřejí a navíc vypadají stylově. Možná se někomu nebude líbit kombinace krátkého křiváku a zpoza něj vylézajícího cardiganu, ale já jsem si ji zamilovala. Huňatá šála je mým poznávacím znamením, stejně jako výrazná rtěnka. Ať žijí barvy podzimu, a hlavě - ať žije šedá! 



18 komentářů

  1. Tak to jsme se pěkně trefili do černého :D :) Musím říct, že ten tvůj svetr vypadá taky super! Hodil by se mi totiž ještě jeden trochu silnější, asi jako máš ty, ideálně černý :)
    A perfektní šála! <3 Tohle ti moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tady tento je teplejší, není to takový tenký pláštík, i když ten mám taky a je úžasný! Děkuju :)

      Vymazat
  2. Opět jsem nedopatřením málem přehlédla nový post, protože se mi prostě NIKDY nezobrazí i s fotkou :( ach jo... Ta šála je úchvatná, v první řadě jsem si myslela, že je identická s tou, kterou mám já. Ale není, jsou si jen barevně a provedením dosti podobné.
    Moc mě zaujala právě netradiční kombinace krátké koženky a dlouhého cardiganu. Moc se mi to líbí a nevidím to úplně poprvé, každopádně já na to nemám jaksi koule :( Ale tak strašně moc bych si přála to někdy vyzkoušet.. Uvidím, zda-li k tomu někdy dostanu odvahu a kuráž. Líbí se mi moc, že se nevzdáváš krásných a zářivých rtěnek, já jsem si na chvíli dala pohov a sahala především po burgundy a tmavě hnědé, ale pak jsem zase sáhla po pěkně výrazné růžovce :D Outfit je zkrátka božský a ta šedivá, to je jen pastva pro mé oči, protože jsem si ji také letos velice zamilovala.
    K té škole, nejsi vůbec sama, mám to stejně. Díky téměř 4řem měsícům volna jsem si totálně odvykla od nějaké disciplíny, o vstávání ani nemluvím. Mám identický problém s koncentrací na hodinách a udržení pozornosti.. Hlavně úterky, kdy vstávám již v pět a čeká mě tříhodinovka angličtiny, tak to ke konci už odpadám a mám pocit, že doslova usnu... Někdy od toho nejsem daleko!
    Drž se proto kočko, nějak to snad dáme!

    V podzimních tónech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ty Tvoje šály jsou taky perfektní! Musíš jich mít fakt požehnaně, protože snad ke každému outfitu máš sladěný šál/šátek :). Rtěnek se ani teď nevzdávám, naopak, mám v plánu rozšířit sbírku o další dva odstíny, nesmrtelnou Russian red a Out of Fabulous od MACu (snad se tak jmenuje), jenom na ně našetřit ;)

      Vymazat
  3. Moc pěkný, stylový outfit! Také mám ráda dlouhé svetry. A ta šála je TOP!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se do nich úplně zamilovala! Nenosila bych teď nic jiného..:)

      Vymazat
  4. Tvůj outfit je super! Naopak vylézající cardigan z pod kožené bundy se mi moc líbí a ta šála je skvělá! Moc ti to sluší! :-) Měj se krásně, Aneta. http://aonway.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Ta šála je supr, vážně povedený outfit :)
    http://hollychicc.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to spíše už deka, zabalila bych se do ní celá :D

      Vymazat
  6. překrásné ! líbí se mi sladění šály a kabelky :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný pohodový outfit, sekne ti to :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit, ten šál je skvelý a cardigan ešte lepší :)

    NITA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...