Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Večerní pohoda

By 17.11.15 ,


Dnes trochu netradičně v podvečerním čase, s čajem a skvělou knížkou v ruce. Miluji chvíle, kdy si můžu vychutnávat to sladké nicnedělání, poslouchat hudbu a listovat si inspirativními knihami. A to ty od Jeanne d´Arc living bezpochyby jsou. Hledám v nich vánoční nápady a inspiraci na výzdobu, pečení i domácí tvorbu. Zbožňuji originální fotky, nad kterými jsem schopna trávit hodiny a hodiny. Jako dnes. Společníka mi dělá anglický klasik s citronem. Většinou preferuji ovocné čaje, ale dnes jsem chtěla vyzkoušet něco nového. A nešlápla jsem vedle. Tak nějak mi podtrhuje večerní atmosféru. Stejně jako stará fotka v rámečku a čajová svíčka v zrcadlovém svícnu. To k sobě prostě patří. 
Jak trávíte podzimní večery Vy? 










5 komentářů

  1. No mnam! Nenapadlo by me dat si ten cajik do tohoto "napajitka", to musim take vyzkouset :) z tech fotek dycha neskutecna pohoda!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky a klasický anglický čaj s citrónom zbožňujem. Nie je nič lepšie než večer s čajom a dobrou knihou :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
  3. nějaký ten relax si budu muset naordinovat alespoň na neděli, včera a dnes jsem měla dovolenou a zastavila jsem se teprve až teď, nějak neumím odpočívat :/ a za chvíli mi dorazí návštěva a zítra další :)

    knihy ty já opravdu mohu, potřebovala bych si udělat čas na knihu Móda v ulicích protektorátu, kterou jsem vyhrála u jedné blogerky a moc mě potěšila :)

    mim. ten skleněný hrneček, je to ten co má víčko a brčko? tak opatrně s ním a horkou vodou, já už mám druhý, ... :(

    Puntíkatý blog - DY: diář 2016

    OdpovědětVymazat
  4. Já si na relaxování potrpím, ale poslední dobou nemám skoro žádný volný večer. Až včera jsem si konečně lehla do postele, zachumlala se do chlupaté deky a usrkávala čaje, zatím co jsem sledovala Hru o trůny ( <3). Taky si zapaluju svíčky, které mi provoní celý pokoj. :)
    - Evii <3
    http://eviijournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...