Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Předvánoční výzdoba

By 12.12.15


Krásnou sobotu! Zítra už je třetí adventní neděle, je nemožné, jak rychle ten čas letí.. Sotva jsem luskla prsty, už je tady můj nejoblíbenější čas v roce - advent. Zbožňuji přípravy na Vánoce, od shánění balícího papíru, přes nákupy nových baněk, zdobení bytu, až po pečení cukroví. Letos jsem se navíc i rozhodla, že  mým blízkým nebudu posílat SMS, ale vyrobím každému vánoční blahopřání.Je to originální a jednoduché. Nehledě na to, že potěší určitě mnohem více než textovka :). Dneska jsem si pro Vás nafotila pár detailů mé letošní vánoční výzdoby. Každý týden ji obměňuji, protože mám ráda změnu, a navíc interiér vypadá pokaždé jinak. Než vánoční ozdoby pověsím na stromeček, mám je vystavené po bytě, aby jej zdobily o pár dní déle. Mám ráda vánoční ozdoby s patinou, nejlépe v antik stylu. Nebráním se zajímavým vzorům, barva by ale měla být ideálně stříbrná nebo v pudrových tónech. Nevím proč, ale zlaté jsem stále na chuť nepřišla, třeba se to ale časem změní :). Jaké vánoční ozdoby (tvary, barvy) preferujete Vy?











4 komentářů

  1. Máš to moc krásné :-). Já toho zatím doma moc nemám, ale moc to nepřeháním. Nějaká ta světýlka, povlečení, deka, polštářek a svíčky :-).

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  2. To je hezký :) U mě je to především ve znamení svíček a jelikož mívám v pokoji vánoční stromeček, tak už moc nedozdobuji :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...