Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lednové nákupy

By 22.1.16


S letošním prvním článkem jsem si dala trochu na čas, protože zkouškové nepočká a Vánoce jsem si chtěla užít v klidu, a s rodinou. Kdo mě ale sleduje přes instagram (chicadriana), kde jsem aktivnější než na blogu, nepřišel o denní příspěvky ani o Vánocích. Ti, kteří mi zůstali věrni i zde na blogu, opět po měsíci vítám, dodatečně přeji úspěšný rok 2016 a všechna splněná přání. 

První letošní článek bude věnován nákupům. Já jsem letos překvapila sama sebe, protože jsem neutrácela ani zdaleka tolik, jako minulý rok. Přece jenom jsem ale nějakým nákupům neodolala. Letošní povánoční výprodeje byly ve znamení nakupování šatů. A to především těch podzimních a zimních. Já šaty zbožňuji, protože jsou nesmírně vděčným kouskem v šatníku. Letos, stejně jako loni jsem si oblíbila šaty v midi délce, které vypadají skvěle i k ležérnějšímu looku (viz třeba zde), pořídila jsem si ale také tématické (swingové) šaty, elegantní pouzdrové, vlněné zimní, nebo rolákové. Všechny jsem se Vám je snažila nafotit, jak ale víte, na ramínku to není ono, proto se v brzké době můžete těšit na outfitové články, kde je uvidíte v plné kráse :). Ve výprodejích jsem nemohla nechat také další dva vlněné klobouky, které jsou absolutně skvělé! Tmavě modrý má překrásnou barvu, která mě upoutala v prvním okamžiku a černý, je výjimečný svou koženkovou krempou. Je pevnější než modrý a velice originální. Nakonec jsem si koupila další tématické doplňky, protože se s přítelem chystáme na ples Janáčkovy filharmonie, kde budeme oblečeni ve stylu 30. let. Kamínková čelenka, stejně jako třpytivý náhrdelník proto nemohly chybět. 
Co Vám letos ve výprodejích udělalo největší radost?  











Klobouky, čelenka, náhrdelník: Lindex
Bílé šaty s kamínky: Asos
Květované šaty: Mohito
Červené, rolákové, pruhované, vlněné šaty: Lindex 

13 komentářů

  1. Tie klobúky sú prekrásne. Takisto ako tie vlnené šatky. Vydarené nákupy:)

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kytičkatý šaty jsou naprosto boží! :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ty poslední šaty, ty jsou skvělé! :)

    Natalie
    NATALIEHOLZ

    OdpovědětVymazat
  4. ty prvni a posledni saty se mi libi nejvice :) ja mam "zimni" jen jedny z manga, takove pletene a mam je moc rada :) jinak ve slevach jsem postupne nakoupila docela dost,az to hezky neni, ale vsechno veci, ktere jeste nemam a dlouho jsem po nich touzila :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. I love that hat and the sweater/dress with the turtle neck. Such nice items! <3 I'm following you, would you please follow me back? Thanks a lot!

    mirukucream.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  6. Aj tebe prajem v novom roku všetko dobré, hlavne nech ti to vyjde v ten škole. Nakúpila si si veľmi pekné veci, osobne tiež milujem šaty :)

    Caroline

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý nákup, najmä ten modrý klobúk.

    Na mojom blogu prebieha sladká giveaway, budem rada ak sa ty a tvoje čitateľky zapojíte.
    NITA

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty jsou nádherný - všechny :) V Lindexu se najdou vždy super kousky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty ( všechny ) !!!!! Překrásné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já teda v lednu nakupuju úplně nejmíň z celého roku. Povánoční výprodeje mě nechávají v klidu, protože se snažím při každém nákupu využít nějaký slevový kupón , takže mám takový povánoční výprodej celý rok a nemusím čekat na leden, kdy mě do nakupování "tlačí" obchodníci svými slevami neslevami.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...