Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

První letošní outfit

By 25.1.16


Konečně jsem se opět po zkouškách dostala k nafocení outfitu. Teď v zimě to není nejlehčí, což ví každá blogerka, ale teď když mám trochu času, jsem schopná si focení rozvrhnout v týdnu tak, aby mi vyšlo i příjemnější počasí a nedrkotala jsem jenom zuby :).
Tentokrát jsme fotili kousek od domu, poblíž lesa. Říkala jsem si, že lehce zasněžené pozadí bude určitě lepší, než rozbředlá břečka ve městě. A myslím, že se povedlo. Z celkového outfitu mám dobrý pocit, hlavně proto, že zvolené barvy i materiály spolu pěkně korespondují. V zimě se snažím nosit opravdu kvalitní oblečení, ne žádné uměliny, které jsou neprodyšné a navíc nezahřejí. Kabát, který mám na sobě jsem koupila asi před 4 lety v C&A a je to jedna z nejlepších zimních koupí. Obsahuje více než 60% vlny, navíc je perfektně zpracovaný a výborně sedí. Hnědý klobouk (letos můj oblíbený) je v zimě jasnou volbou. Čepice nenosím, a jak jste mohly vidět v předchozím článku zde, zásobila jsem se na zimu ještě dalšími dvěma klobouky. Těch není nikdy dost :). 
Vlněné rolákové šaty jsou další novinkou v šatníku, a hodně jsem si je oblíbila. Obecně mám moc ráda roláky, jsou praktické, variabilní a jednoduše šik. Tyhle rolákové šaty sedí dobře i plnějšímu typu postavy, kdy pomůžou zakrýt nějaký ten nedostatek, že jo :). Siluetu jsem protáhla vysokými kozačkami nad kolena. S nimi pracuji opatrně, protože mohou pokazit celkový dojem, zvláště pokud jsou zkombinovány s nevhodnou délkou šatů nebo sukně. 
Jak se Vám outfit líbí? A jaký máte názor na kozačky nad kolena, nosíte/nenosíte? 












Kabát: C&A
Klobouk, svetr: Lindex
Náhrdelník: Promod
Kabelka: Michael Kors
Kozačky: No name

11 komentářů

  1. Adrianko, uz jsi mi tu chybela! Jsem proto moc rada, ze tu vidim opet outfit! Cela kombinace se mi moc libi! Neuveritelne Ti to sedi! Letos jsem se snazila sehnat nejake "zimni" saty s dlouhym rukavem, nebo prav s rolakem, ale asi spatne koukam :( Boty nad kolena se mi vzdy moc libily, ale nemam na ne dost kuraze, protoze jsem prcek a nozky nemam zrovna jako lan. Treba nekdy dostanu odvahu a take je zkusim. Vypadas uzasne a kazdy kousek ma sve misto, to se mi moc libi :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Jej pekný outfit. Klobúk sa mi veľmi páči. Doma mám jeden v podobnej farby, takže mám inšpiráciu ko ho nosiť. :-)
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Jej pekný outfit. Klobúk sa mi veľmi páči. Doma mám jeden v podobnej farby, takže mám inšpiráciu ko ho nosiť. :-)
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. Aká si pekná! Krásny sveter :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám v zimě s focením problém.
    Ten klobouk je krásný.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  6. Ten klobouk je krásný, já je nosím hrozně ráda. Sluší ti to :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Prvý a hneď aj krásny outfit ! Pristane ti to veľmi :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji všem za milé komentáře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Adrianko,jsi krásná žena,máš styl a glanc.Ale myslím vzhledem k tvému mládí neměla by ses vždy oblékat jako dáma,to ti zbytečně přidává roky.Buď taky někdy za mladou holku,vyzdvihni svou mladost,to je tvá největší deviza,až ti léta ve tváři vrásky nadělí,už to nepůjde. Jirka K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...